1133333jpg
Per qué Gravet?
Defineixo Gravet com a la combinació de dues paraules:
-Gravel, tipus de paviment o carretera de grava compactada.
-Brevet, etapes de gran fons, que es realitzen en carreteres obertes al trànsit, i que s'han de completar en un temps màxim.
La barreja de les dues paraules defineix la filosofia de les sortides. 
Imatge de Gravet podria ser les mítiques etapes del tour de principis del segle XX. Etapes dures, llargues, amb canvi constant del tipus de carreteres.
A partir d'aquesta definició hem creat un nou format de sortides, les Gravet Sèries, on hi pots participar amb una bici Gravel, Ciclocross o carretera amb uns pneumàtics resistents.

Gravet Sèries

Les Gravet Sèries són sortides circulars entre 70 i 90 km de distància, amb sortida i arribada a Girona.  

Les sortides es concentraran els mesos de hivern i primavera.  A qui s'inscrigui, us enviarem un correu amb el track, lloc i hora de la sortida.

Calendari de les Gravets pel 2019:

 1)Dissabte, 26 de gener 2019 Caulès
 2)Dissabte, 23 de febrer 2019 Argimon
 3)Dissabte, 23 de març 2019 Gavarres
 4)Dissabte, 27 d’abril 2019 Guilleries


Aquest any les Gravets tindran petites novetats:

NO SON GRATUIES

1)Les Gravetseries segueixen se’n sortides socials amb algun tram cronometrat x Strava , són recorreguts una mica més llarg que l’any passat, entre 70 km i 90 km, però hi haurà menys trams cronometrat, 1 o 2 per sortida

2)Acceptarem un màxim de 49 inscrits per sortida.

3)Aquest any 2019, les sortides no seran gratuïtes, el pru de la inscripció variarà en funció del bar on parem a fer l'entrepà (pararem a un bar a fer un entrepà, beguda i cafè). El preu mitjà serà de 10 € . Per tramitar les inscripcions serà igual que l’any anterior i el seu pagament serà el mateix dia de la sortida.

4)Aquest any, les Gravetseries, estaran sota el paraigua d’un club, tindran assegurança R.C., i demanarem que tots els participants tinguin assegurança de la federació catalana de ciclisme o els hi tramitarem una per un dia, tindrà un cost addicional de 5 €.

Esto es un párrafo. Puedes cambiarlo y poner tu propio texto, editar el formato y añadir enlaces o imágenes.